banner blog

Het Achterste Pothoven

Blog van Het Achterste Pothoven

Wat doen mensen hier??

Wat doen mensen hier??

Niets doen in De Vecht

Een half jaar zijn we nu een b&b. We hebben al veel gasten mogen ontvangen! Iedereen komt hier met een andere reden. Opvallend veel mensen komen hier om niets te doen. Wij weten uit ervaring dat je dat hier prima kunt doen. Even bijkomen, terugtrekken uit de waan van de dag. Lekker luieren op de grote bank of in bad, een beetje uit het raam staren... 

 

Niks te doen

Ook al is hier niet veel te doen op korte afstand, vanaf hier kun je wel van alles ondernemen. En dat wordt dan ook veel gedaan: dagje Apenheul, dagje sauna (Veluwse Bron of Thermen Bussloo), een enkeling loopt (een stuk van) het klompenpad, ze doen een dagje Deventer. Laatst kwam hier een stel om alle rust bijkomen van een trouwdag. Middenin de nacht kwamen ze aan in vol ornaat. De bruidsjurk werd in de hanebalken gehangen en daarna .....lekker niks.

 

Hard werken

Naast de gasten die niets doen, komen hier ook mensen om hard te werken. Om te schrijven of een bedrijfsplan uit te denken. Of om een commercial op te nemen!! Een complete filmcrew nam onlangs bezit van de loft en toverde het om tot (hoe toepasselijk) een stadsappartement. 

Najaar in De Vecht

Ook komend najaar is er weer niks te doen in De Vecht. Zin om dat mee te maken? Boek dan een midweek of een weekendje. Of langer, dat wordt ook gedaan. Op vakantie naar De Vecht .... ik ken mensen die het doen! Je bent van harte welkom.  

Alsof de tijd stilstaat
No nonsense Bed and Breakfast