Algemene voorwaarden

 

Betaling

Voor periodes langer dan een week: 50% aanbetalen bij reservering, andere 50% 1 maand voor de gereserveerde datum. Boek je kort van te voren (binnen een maand)? Dan betaal je het volledige bedrag in een keer. Voor een midweek of 2 nachten betaal je het bedrag in een keer.

 

Annuleren 

Annuleren is kostenloos tot 2 weken voor datum aankomst bij kortdurend verblijf (tot een week). Daarna delen we de teleurstelling: 50%. Bij reserveringen van een week of langer kun je kostenloos annuleren tot 1 maand voor datum aankomst. Daarna 50%. Zeg je een week of korter van te voren af, dan kan er niet meer geannuleerd worden. Wij adviseren daarom ook om een annuleringsverzekering af te sluiten. 

 

Huurcontract vakantiewoning

Als je gereserveerd hebt, ontvang je een bevestiging met daarbij een inventarisatielijst, zodat je weet wat er in huis is. Handig, vooral als je wat langer blijft! 

 

Inchecken en uitchecken

De loft is vanaf 15.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. Uitchecken: 12 uur. Dus ook in de ochtend nog lekker relaxen, geen haast! 

 

Schoonmaak

Schoonmaakkosten zijn bij de huurprijs inbegrepen. 

 

Fietsen of motoren

Neem je fietsen mee? Die kunnen bij ons in de schuur staan, achter slot en grendel, waar ze eventueel ook opgeladen kunnen worden. Motoren kunnen overdekt gestald worden.

 

Fietsen huren

Wil je fietsen huren, ga dan naar Huernink in Vaassen

 

Roken

Is niet toegestaan in de woning.

 

Huisdieren

In verband met de aanwezigheid van onze eigen huisdieren (honden, katten, kippen), is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

 

Gasten

Het is niet toegestaan gasten te ontvangen tijdens het verblijf in de vakantiewoning.